Tervehdys tukijat

Mietteitä menneestä vuodesta

Jälleen on yksi kilpailukausi saatu päätökseen. Kauteen sisältyi perinteiseen tapaan niin jäärata kuin rallicross kisojakin. Matkaa taitettiin Pohjanmaalta useita satoja kilometreja viikonlopuksi kisailemaan ympäri Suomen. Tulipa loppuvuodesta käytyä myös USA:ssa ajamassa kilpaa paikallisessa kilpasarjassa "vierailevana tähtenä" :)

Tälle kaudelle HRmotorsport sai tuekseen uusia yrityksiä vanhojen rinnalle. Erityisesti oli myös hienoa, että edellisvuoden tukijat kokivat tiimin toiminnan positiiviseksi ja lähtivät mielellään jatkamaan tukemistaan myös kaudelle 2013.

Kausi 2013 alkoi jääratakisoilla ja jatkui Rallicross kisoilla läpi kesän. Kausi oli hieman huono onninen, minkä vuoksi SM mitalit jäivät vielä odottelemaan ottamistaan. Kauden päätteeksi jaettiin kuitenkin Aluemestaruus mitalit, joista saavutuksena oli jääradalta Pohjanmaan alueen hopea sija.

Kilpailukausi 2013

Kilpakausi alkoi jääratakisoilla Jalasjärvellä ja Raahessa. Kisoista saatiin useita palkintosisoja ja homma toimi kohtuullisen mallikkaasti. Mahdollisuudet olisivat olleet aivan 3:n parhaan sakkiin SM sarjassa, mutta pieni ajovirhe kostautui Raahen finaalilähdössä sen verran pahasti, että lopputuloksena oli SM 4. sija. 4. sija on kyllä hyvä saavutus sekin ja parannusta edellisvuoden sijoitukseen tuli roimasti.

Kausi jatkui Rallicross SM kisoilla, joita pidettiin 6 kappaletta sisältäen osakilpailut Vetelissä, Joensuussa, Kouvolassa, Oulussa ja kaksi kisaa Honkajoella. Rossikaudelta odotukset olivat korkealla, mutta kausi päättyi lähes yhtä heikosti kuin alkoikin. Heti Vetelin ensimmäisessä kisassa oli tuli auton bensalinjan kanssa ongelmia eikä vikaa löydetty ajoissa ennen lähtöä. Lisäksi kauden aikana oli ongelmia mm. voimansiirron kestävyyden kanssa.

Kauden loppupuolella kuskin vauhdista saatiin viimein viitteitä pikkuvikojen korjaannuttua. Myös auton parantuneilla alustaominaisuuksilla oli osansa hyvään kisavauhtiin. Näillä eväin taisteltiin aika-ajojen kolmen kärkisijoista.

Kauden 2014 kalenteri

Ensi vuonna lähdetään jälleen saalistamaan palkintosijoja seuraavissa kisoista:

15.2.14       SM Jäärata, Jalasjärvi

22.2.14       SM Jäärata, Raahe


24.5.14       Rallicross SM, Honkajoki

5.7.14         Rallicross SM, Joensuu

9.8.14         Rallicross SM, Kouvola

23.8.14       Rallicross SM, Oulu

13.9.14       Rallicross SM, Hyvinkää

Laittakaahan kalenteriin jo varaukset päivien kohdille :)

Aktiviteettipäivä tukijoille - Vauhtia maaseudun rauhassa

Ensi kaudelle HRmotorsport sai uudeksi tukijakseen Matikaisen Lomaparatiisin. Olemme Matikaisen Piian kanssa suunnitelleet tukijoille autourheilun täytteistä aktiviteettipäivää.

Päivän sisältöön kuuluu tervetuliaiskahvittelut, kilvanajoa Paratiisin kilpureilla, ruokailu ja illan päälle vielä saunottelua. Kaiken kaikkiaan siis todella hauska ja toiminnantäytteinen päivä.

Mahdollisuuksien mukaan annan myös kyydityksiä ralliautolla ja voipa tukijoilla olla mahdollisuus päästä itsekin kokeilemaan kilpuria, jos mielenkiintoa riittää.

Tapahtumaa ei saatu mahtumaan enää tälle kalenterivuodelle, joten se siirtyy pidettäväksi ensi vuoden alkupuolelle. Päivämäärä on vielä kaikilta osin avoin ja sen vuoksi tahtoisinkin kuulla TEIDÄN mielipiteenne päivästä esim. tammikuu - helmikuu akselilta huomioiden yllä olevat kilpailupäivämäärät.

Jokaiselta tukijalta pääsee mukaan yksi henkilö ilman kustannuksia. Lisäkuskit pääsevät mukaan omakustannehintaa vastaan. Mukaan voi tietysti tulla myös katselemaan muiden menoa, saunomaan ja syömään. Pakettia voidaan muokata ihan toiveiden mukaan, kunhan asiasta saadaan tieto etukäteen.

Jos sopivaa päivää ei löydy ja yritys olisi halukas käymään myöhemmin työntekijöidensä kesken viettämässä virkistyspäivää, saadaan sekin kyllä järjestymään normaalia hintatasoa edullisemmin ja samassa yhteydessä esim. rallikyydityksiä järjestäen.

Olettehan yhteyksissä minuun päivämäärän ja osallistujien suhteen marraskuun loppuun mennessä!
040-8208969
riku.hietamaki@kotinet.com

Kyytiin jos uskaltaa

Ensi kaudelle kartoitan myös mahdollisuutta päästä kilpurini kyytiin Rallicrossin osakilpailuissa. Osakilpailuissa ajetaan perjantaisin vapaat harjoitukset, joissa tukijoilla on mahdollisuus käydä auton kyydissä parin kierroksen ajan.

Toivoisin, että tämänkin ajatuksen pohjalta olisitte yhteyksissä, jos asia kiinnostaa, koska kyydittämisen mahdollistamiseksi täytyy autoon tehdä pieniä muutoksia.

HRmotorsport esillä Aution Auton avajaisissa

Aution Auto järjesti Ylivieskan talousalueen auto- ja konealan yrittäjille esittelypäivän yrityksen uudistuneista palveluista. Aution Auto kutsui mukaan myös HRmotorsportin esittelemään kalustoaan ja kertomaan kilpalajeista.

Päivä oli todella onnistunut ja vierailijat kävivät innokkaasti kyselemässä autosta ja lajista. Kiitokset vielä Jarmolle ja Jormalle esittelymahdollisuudesta.

Olkaahan muutkin yritykset yhteyksissä, jos olette pitämässä yrityksen esittelypäivää tai muuta vastaavaa tilaisuutta, jonne haluaisitte hieman firman normaalista sisällöstä poikkeavan vetonaulan!

Riku Hietamäki - 040-8208969 - riku.hietamaki@kotinet.com - HRmotorsport.fi